Sunday Roast

Gamle tradition i nye former

Sunday Roast er en gamle tradition, der stadig bruges i mange lande.
I England samles hele familien og nyder søndagen med god mad basseret på en steg.
Normalt serveres Sunday Roast om formiddagen, men i Sundby Sejl er traditionen at servere den som et aftenmåltid kl. 16-20:30 hver den sidste søndag i måneden.

Der vil være mulighed for at vælge mellem 2 slags kød.

Tilbehørsbuffeten har blandt andet: glacerede rosenkål - roast kartofler - kartoffemos - stuvede gulerødder - flødekartofler - smørdampede ærter.

Næste gang søndag den 26. november

Pris 150kr.

Husk bord bestilling kan være en god ide.

Dagens ret

Serveres fra kl 17-21

Kalvesteg stegt som vildt

Med hvad der nu høre til

Pris 95kr

 

Ugens ret

Serveres fra kl 17-21

Sprængt oksebryst

serveres med variation af grønkål, syltet bøge hatte, tyttebær hertil små kartofler samt flødepeberrods sauce

Pris 175kr

 

Sunday Roast

Gamle tradition i nye former

Søndag den 26. november
Kl. 16-20:30

Pris 150kr.

Læs mere her …

 

Søndags Buffet

Vores store søndagsbuffet serveres den første søndag i måneden.
Næste gang er søndag den 3. december.

Pris 175kr, serveres fra kl 12-15

 

Café, Restaurant & Selskabslokaler - Amager Strandvej 15, 2300 København S - Tlf. 32 59 41 30 - CVR 32696333