Kokke/souschefer

Ledige stillinger

Kok som kan skabe ”ærlig mad ved vandet”

  • Du er en kok der brænder for dit arbejde
  • Du elsker at lave mad og sætter en ære i, at det smager godt, bliver anrettet appetitligt og er færdigt til tiden.
  • Du er god til at bevare humør og overblik, når der er rigtig travlt.
  • Du er god til at sammensætte forskellige menuer, og du tager ansvar for at madoplevelsen er i top.
  • Du foretrækker at lave mad fra bunden af og sætter smagen i centrum.
  • Du har kendskab til vareindkøb, god økonomisk sans og du kan samarbejde med et fungerende køkkenteam.
  • Du vil være “en del af en restaurant” og ikke bare have et job.
  • Du er mødestabil og parat til at få køkkenet til at fungere og lave mad, der får gæsterne til at komme igen.

Om restaurant Sundby Sejl

  • Vi er en restaurant i udvikling med et velfungerende køkken.
  • Vi kan godt lide at have travlt og servere god kvalitetsmad til vores gæster.
  • Vi hjælpes hinanden og sørger for et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til en frisk bemærkning.
  • Se mere om os på www.sundbysejl.dk. Eller på vores Facebook side.
  • I restauranten har vi minimum en gang om måneden kunstnere, der optræder og/eller temaaftener.
  • I samarbejde med dine kollegaer sikrer I, at gæsterne får en unik madoplevelse.

Vi tilbyder

  • God løn
  • Fast vagtplan 5-2 eller andet efter aftale
  • Medindflydelse på udvikling af restauranten
  • Du bliver en del af et team, som er med på en frisk bemærkning
  • Deltagelse i menuplanlægning
  • Frihed til at være kreativ og nytænkende med maden i køkkenet - specielt i forhold til ”ugens ret”, ”dagens tavler” og ”dagens ret”.

Opstart efter aftale.

Spørgsmål og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karsten Howe eller Gert Hansen på

Tlf.: 32 59 41 30. Din ansøgning og CV sender du til info@sundbysejl.dk Skriv kok i emnelinjen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Dagens ret

Serveres fra kl 17-21

Kalvesteg stegt som vildt

Med hvad der nu høre til

Pris 95kr

 

Ugens ret

Serveres fra kl 17-21

Sprængt oksebryst

serveres med variation af grønkål, syltet bøge hatte, tyttebær hertil små kartofler samt flødepeberrods sauce

Pris 175kr

 

Sunday Roast

Gamle tradition i nye former

Søndag den 26. november
Kl. 16-20:30

Pris 150kr.

Læs mere her …

 

Søndags Buffet

Vores store søndagsbuffet serveres den første søndag i måneden.
Næste gang er søndag den 3. december.

Pris 175kr, serveres fra kl 12-15

 

Café, Restaurant & Selskabslokaler - Amager Strandvej 15, 2300 København S - Tlf. 32 59 41 30 - CVR 32696333