Menuforslag

Når du skal holde fest, er det naturligvis dig, der bestemmer menuen.
For at hjælpe dig lidt har vi lavet en række menuforslag, som forhåbentlig kan give dig nogle ideer. Da man har lyst til at spise forskelligt afhængigt af årstiden, og da vi foretrækker at lave vores mad med friske råvarer, så har vi delt menuforslagene op efter årstiderne.
Endvidere er vi opmærsomme på, at fester også kan været bundet af traditioner. Derfor har vi også foreslået en række klassiske danske menuer.
Endelig har vi foreslået nogle platter og buffeter.

Alt skal betragtes som eksempler/udgangspunkt, hvor vi sammen med dig kan vælge til og/eller fra.

Årstids menuer

Danske menuer

Buffet menuer

Platte menuer

Natmad

Dagens ret

Serveres fra kl 17-21

Kalvesteg stegt som vildt

Med hvad der nu høre til

Pris 95kr

 

Ugens ret

Serveres fra kl 17-21

Sprængt oksebryst

serveres med variation af grønkål, syltet bøge hatte, tyttebær hertil små kartofler samt flødepeberrods sauce

Pris 175kr

 

Sunday Roast

Gamle tradition i nye former

Søndag den 26. november
Kl. 16-20:30

Pris 150kr.

Læs mere her …

 

Søndags Buffet

Vores store søndagsbuffet serveres den første søndag i måneden.
Næste gang er søndag den 3. december.

Pris 175kr, serveres fra kl 12-15

 

Café, Restaurant & Selskabslokaler - Amager Strandvej 15, 2300 København S - Tlf. 32 59 41 30 - CVR 32696333